Over mij

moi pic

My Happy Birds: Kunst met een boodschap, in vogelvlucht vertaald

Ik ben Joanne van Kallen en teken My Happy Birds, omdat ik geloof in liefde, eenvoud en humor. Deze boodschap zie je terug in al mijn tekeningen. Die vertaalslag kan ik ook voor bedrijven maken. Met behulp van kunst kunnen bedrijven een boodschap aan hun klanten meegeven. My Happy Birds zijn makkelijk te delen, omdat ze een glimlach op klanten hun gezicht brengen. In deze tekeningen wordt kort en krachtig een hele sterke boodschap neergezet.

My Happy Birds zijn twee vogels die in een cirkel van alles beleven wat ik meemaak of waar ik van heb gedroomd. Elke tekening laat een verhaal met een boodschap zien, waarbij humor en diverse emoties nooit ontbreken. De vogels maken herkenbare situaties mee. In iedere tekening zie je altijd een groen takje en Cupido-hartje. Dit staat symbool voor bloeiende liefde, die altijd aanwezig is, waar je ook mee bezig bent.

Ik ga graag met jouw wensen aan de gang. Wees welkom om contact op te nemen voor vragen of een vrijblijvend gesprek. Wie weet waar deze vogelvlucht naartoe vliegt?

Liefdevolle groet,
Joanne van Kallen